Astrology

Bună, sunt astrologia!

În cele ce urmează îți voi spune care este relația dintre mine si Omul cosmic.

Pentru început haideți să mă cunoașteți mai bine pe mine. Eu astrologia, minunata artă în care omul se folosește de simboluri pentru a opera cu ceea ce este prea subtil pentru conștiința lui limitată, simboluri în care el crede că îl influențează, când de fapt eu doar desemnez elemente din sistemul solar și chiar din Calea Lactee pentru a figura elemente din om, relatie de corespondență, nici de cum una de influență, ma folosesc de structura fractală a universului, precum în cer așa și pe pământ, pentru a aduce cunoaștere.

Teoria aceasta cu astrele care îl influențează pe om își are rădăcina în karmă. Este în karma omului ceea ce el experimentează în viață, NU în puterea mea sau a corpurilor cerești. Iar karma își are la rândul ei originea în conștientul și subconștientul omului. El fiind propriul lui regizor ca să zicem așa. Eu și elementele mele suntem doar o oglindă pentru ca el să se vadă mai bine, să se obiectiveze.

Vă mai pot spune despre om că este un inconștient cosmic. Constient sau nu el este cosmic oricum.

Să revenim la mine. Rolul meu este de a simboliza în exterior felurite aspecte de care omul nu este conștient sau nu este pe deplin conștient, pentru a-l ajuta să le conștientizeze în universul lui lăuntric. Să se cunoască mai bine.

El se identifică cu aceste simboluri și îl aud spunând Ahaaa, așa deci...A avut o revelație dragul de el sau cu alte cuvinte a devenit conștient de ceva care anterior făcea poate din inconștientul său. Acest proces se repetă de nenumărate ori pănă menirea mea este desăvârșită. Omul a devenit un conștient cosmic. I-am prezentat toate figurile mele, iar El m-a asimilat complet.