Astrology

Chemarea

În această zonă vor fi expuse marea majoritate a informațiilor și evenimentelor deosebite din viața noastră. Chemarea există. Fără îndoială mulți dintre noi observăm cum răsăritul și apusul, ziua și noaptea, iarna și primăvara vin și se duc. Chiar și curgerea timpului este o joacă. Viața se scurge repede, dar vai speranțele deșarte ale omului merg înainte mereu neobosite. Însă, uneori se petrec evenimente în care realitatea de după cortină ne este revelată. Acea realitate este caracterizată de intensitatea trăirilor, iar în urma unei asemenea experiențe sufletul rămâne nostalgic, iar magia acelui moment este în final șteasă de inexorabilul curs al timpului. Deși nu ne mai satisfac, evenimentele banale și repetitive sunt de mult timp la ordinea zilei, până când după ani de zile suntem iar scăldați în lumină. Viața noastră este mai mult, trebuie sa mai fie ceva. Realizăm că adevărata iubire și adevărata luptă are loc în subtil. Dincolo de cele 5 simțuri, viața se trăiește cu sufletul la gură. În urma acestor evenimente rezultă o cunoaștere. Marea majoritate a oamenilor preferă să nu vorbească despre aceste experiențe și probabil așa este cel mai bine, însă cine dorește să spună și caută, găsește până la urmă persoana potrivită care să asculte și să înțeleagă.

Dimpotrivă, dacă evenimentele transformatoare sunt boli, depresii, care este adevărat ne fac mai puternici luptănd pentru o viață mai bună, iar satisfacția înseamnă lucruri pământești, deși privim filme precum Lord of The Rings sau mergem la biserică, credem în spiritele naturii sau miracole și poate cel mai important aspect, credem în Dumnezeu și ne bazăm pe El, dar nu am avut acces în culisele existenței noastre, dacă nu avem ieșiri regulate din matrice merită să ne întrebăm dacă nu cumva doar ne jucăm și poate a sosit momentul să începem să studiem domeniul pentru a înțelege ce este real și ce este imaginație, să muncim, pentru că avem idealuri frumoase și este păcat să gândim minunat fără să și trăim la fel de minunat.

Deci este alegerea noastră dacă ne complacem în iluzie sau vrem să ne eliberăm de suferință. Existența unei diferențe între inimă și viața noastră, dacă prima este minunată și cealaltă mai putin, este semnul unei boli de asemenea. Boala de necredință, adică lenea spirituală.

Sigur că adevărata credință cheamă după sine acțiune în consecință, altfel se poate spune că ne facem o idee despre binele și forța Divină din universul nostru lăuntric, dar nu credem în noi însine și nici în Dumnezeu. Deci este o boală a sufletului, dar ce este de facut?

O practică spirituală desigur. Pentru orice trebuie muncit. Și totuși, toți vrem în rai, dar nu așa de repede. Ați observat că atunci când ne propunem să facem ceva creativ, pentru binele nostru, poate chiar al omenirii, atunci când avem idealuri nobile, în momentele de început care implică investiție și muncă, tentația de a amâna este foarte puternică și ne umplem timpul cu mărunțișuri care ne întârzie realizarea visului? Este și normal. Actualmente pe planetă încă domină degradarea. Să duci o viață mediocră este ușor. Să nu mai depinzi de ceilalți, să ai firma ta este dificil. Iar a fi liber și a munci pentru propria evoluție spirituală este cu siguranță un act de eroism.

Această activitate implică a urca contra curentului către vârful muntelui, în timp ce ambianța te trage după ea la vale. Pe de altă parte, cei care nu sunt animați de idealuri nobile au mai multă voință și reușesc mai ușor. Da, dar acest succes face omul să uite de natura lui Divină și-l adoarme din punct de vedere spiritual.

Vă doresc tuturor să fiți eroii propriei voastre existențe și să ne întâlnim pe stradă cu zâmbetul pe buze, scăldați în oceanul de fericire, stiind că suntem pe cale, că o forță infinită ne susține și fără îndoială vor reuși.