Astrology

Femeile apelează la astrologie mult mai rar decât barbații

Este foarte adevărat. În baza mea de clienti raportul bărbați/femei este de.... În general ele vin pentru a-și clarifica unele situații din viața personală. Să înțelegem că bărbaților le sunt lucrurile clare? Răspunsul este complex.

Unii bărbați vor să-și trezească cât mai mult forța realizatoare. O acțiune în care cineva a fost ajutat sau îndrumat, chiar realizată cu succes, din punct de vedere subtil energetic nu este de natură să dezvolte foarte mult forța realizatoare în acțiune, deoarece o parte din energie sporește în schimb capacitatea de a colabora colaborarea. Evident aici avem de-a face cu polaritatea Marte/Venus.

Cred că motivul cel mai des invocat de bărbați este lipsa credinței în autenticitatea astrologiei.

Dar mai sunt și cazurile când bărbatul, deși nu crede că astrologia funcționează, totuși nu este de acord ca femeia „lui“ să meargă la o consultație astrologică. El poate spune „Nu te du la astrolog, o să-și bage numai prostii în cap“. El știe că astrologul influențează, nu astrele. Totuși lipsa lui de încredere în binele pe care astrologul îl dorește și lipsa de încredere în discernământul iubitei „lui“ evidențiază dorința acestui bărbat de a-și controla iubita. Am observat că adesea femeile care au Soare în cuadratură cu Pluton iubesc bărbați care ar fi deranjați de această încercare a lor de a afla mai multe. Adevărul este că ei chiar au de ce să se teamă. Conform teoriei, mai ales aceste femei (dar nu numai), sunt atrase de bărbați puternici care să le ofere protecție, iar atunci când sufletul nu este trezit această grijă a lui față de ea este la un pas de a deveni o cușcă psihologică. Și în practica mea astrologică am vazut că așa și este. Dacă sunteți femei sensibile și aveți multă energie plutoniană în ființă, vă încurajez din plin să vă verificați gradul de libertate în viață și dacă vă recunoașteți în situații constrângătoare atunci înseamnă că nu vă iubiți și sunteți ținte ale manipulării.

Pe de altă parte bărbații inteligenți și harnici care oferă libertate femeii, nu pierd foarte mult din cauza necredinței lor în astrologie. Citiți despre relativitatea astrologiei pentru a înțelege de ce.